Annons

Annons


Portobellosvamp och kikärtspasta

Processed with VSCOcam with f2 preset
Kom hem till en trevlig överraskning. Ett bud! Alltid lika kul. Tack Risenta.

Budet var fullt av kikärtspasta (spännande), granola, olivolja och en fin Parmesan. Kikärtspasta alltså. Vad de hittar på. Nä men skämtosido, kul att de hittar andra alternativ. Jag älskar ju kikärter.

Annons

Jag la upp detta så snyggt på min altan, vände bort blicken i två sekunder, då tog min fina hund en liten tugga av Parmesanen. Gott betyg alltså.

Jag är på väg till Way out West just nu så det blir lite sporadisk uppdatering i helgen. Mest på Instagram tror jag där ni kan följa mig under namnet: @olivehummer.
Processed with VSCOcam with f2 preset
Åt väldigt god mat på Love Food Café på Hornsgatan i Stockholm. Rekommenderas. God portobello med Doritos, sallad och chilimajjo. Va kanske bara jag men coleslawen var sjukt söt. Inte min tekopp. Gillar salt. Men bra. Gå dit.

PUSS!

LÄS OCKSÅ

(0)


Annons

AnnonsAnnons
Senaste från Elle Mat & Vin