Annons

Annons


Nyårssnacks med Crème Bonjour

Processed with VSCOcam with f2 preset
Hej!
Nu har jag gjort ett till samarbete med Crème Bonjour och det resulterade i trevliga nyårssnacks. Jag kan känna att nyår oftast är massa press. Alltså på vad som ska lagas, dukas och allt.

Så jag tänkte: Nu vill jag göra lätta snacks (!!?). Oväntat, jag vet. Hehe. I alla fall. Du får får självklart använda precis vilken smak på Creme Bonjour du vill i de här recepten. Jag kommer säga vilka jag använde men du får ju bestämma själv som alltid. De är för övrigt mycket goda till all typ av dryck. Ok nu kör vi:

Annons

Smördeg med Crème Bonjour Gräslök, fikon, valnötter, timjan och honung
Rädisor, morot, sallad och någon form av kex med Crème Bonjour Soltorkad tomat med solrosskott och Parmesan
Rökt lax och Crème Bonjour Naturell på kex toppad med färsk pepparrot, gräslök och apelsin

Hello!
I have done a collaboration with Crème Bonjour and out came some really easy and nice New Years Eve snacks. NYE sometimes gives you headache because its so much things to fix and there is a lot o pressure that everything from the food, table setting and like everything needs to be just right. So I thought Id help you by providing some easy and awesome snacks. So you do not have to think about that. Ok lets go:

Puff with Crème Bonjour Chives, figs, walnuts, thyme and honey
Radishes, carrot, lettuce, some form of crackers and Crème Bonjour Sun dried tomato with sunflower sprouts and Parmesan
Smoked Salmon and naturelle Crème Bonjour on a cracker topped with fresh horseradish, chives and orange zest
Processed with VSCOcam with f2 preset
Smördeg med Crème Bonjour Gräslök, fikon, valnötter, timjan och honung

12 bitar

2 plattor fryst smördeg
1 ägg
2 fikon
1 paket Creme Bonjour Gräslök
6 valnötter
Flytande honung
Timjan
Havssalt

1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär smördegsplattorna i 6 bitar. Lägg på plåt och pensla med ett uppvispat ägg. Grädda i ugnen i 10 minuter eller tills de är fluffiga och gyllene.
2. Ta ut och låt dem svalna i tre minuter. Skiva fikonen i sex bitar var.
3. Bred på önskad mängd Creme Bonjour Gräslök på smördegsbitarna. Toppa med fikon, valnöt, timjan, honung och havssalt.

Puff pastry with Creme Bonjour Chives, figs, walnuts, thyme and honey

12 pieces

2 sheets frozen puff pastry
1 egg
2 figs
1 package Crème Bonjour Chives
6 walnuts
Honey
Thyme
Sea salt

1. Preheat the oven to 200 degrees. Cut the puff pastry plates into 6 pieces. Place on plate and brush with beaten egg. Bake in the oven for 10 minutes or until they are fluffy and golden.
2. Take them out from the oven and let them cool down for three minutes. Slice the figs into six pieces each.
3. Spread desired amount Crème Bonjour Chives on the puff pastry pieces. Top with fig, walnut, thyme, honey and season with sea salt.
Processed with VSCOcam with f2 preset
Rädisor, morot, sallad och någon form av kex med Creme Bonjour Soltorkad tomat med sesamfrön och Parmesan

Jag gillar ju alla typer av råa grönsaker. Men för att det ska bli goda så behöver du något fett till. Smör, olja eller FÄRSKOST.

Färska små morötter
Rädisor
Little Gem Lettuce
Grissini eller kex
Solrosskott
Crème Bonjour Soltorkad tomat
Parmesan
Svarta sesamfrön

Andra saker du kan dippa:
Selleri
Gurka
Zucchini
Blomkål (?)
Avokado

1. Skala moroten fint.
2. Ta en stor sked och forma Crème Bonjour Soltorkad tomat till ett stort ägg eller boll och lägg mitt på en tallrik.
3. Lägg de färska grönsakerna runt om.
4. Riv lite Parmesan över och strössla med svarta sesamfrön.

Radishes, carrots, lettuce, some form of crackers and Crème Bonjour Sun-dried tomato with sesame seed and Parmesan

Fresh small carrots
Radishes
Little Gem Lettuce
Breadstick or crackers
Sunflower Shoots
Creme Bonjour Sun-dried tomato
Black sesame seeds
Parmesan

Other things you can dip:
Celery
Cucumber
Zucchini
Cauliflower (?)
Avocado

1. Peel the carrot finely.
2. Take a large spoon and shape Crème Bonjour Sun-dried tomatoes to a large egg or ball and place in the middle of a nice plate.
3. Arrange the fresh vegetables around the cheese.
4. Grate some Parmesan over and sprinkle with black sesame seeds.
Processed with VSCOcam with f2 preset
Rökt lax och Crème Bonjour Naturell på kex toppad med färsk pepparrot, gräslök och apelsinzest

1 paket rökt lax
12 valfria kex
1 paket Crème Bonjour Naturell
1 bit pepparrot
1 apelsin
1 liten näve gräslök
Salt och peppar

1. Skiva laxen i rullvänliga bitar. Bred Creme Bonjour Naturell på alla kexen.
2. Hacka gräslöken.
3. Gör små rullar av laxen och kexen. Lägg över dem på en fin tallrik.
4. Riv pepparrot och apeslinskal över allt och strö över gräslök. Krydda med salt och peppar.

Det var väl inte så svårt.
Inlägget är i samarbete med Crème Bonjour. Om någon hade missat det.

Puss

Smoked Salmon, Crème Bonjour on crackers topped with fresh horseradish, chives and orange zest

1 package smoked salmon
12 optional crackers
1 package plain Crème Bonjour
1 piece of horseradish
1 orange
1 small handful chives
Salt and pepper

1. Slice the salmon into rolling friendly pieces. Spread the crackers with Crème Bonjour Naturell.
2. Chop the chives.
3. Make small rolls of salmon and put them on the crackers. Add them to a nice plate.
4. Grate horseradish and orange zest over everything and sprinkle with the chopped chives. Season with salt and pepper.

That want not so hard was it.
This is a collaboration with Crème Bonjour. If someone missed that.
Puss

LÄS OCKSÅ

(0)


Annons

Annons



Annons
Senaste från Elle Mat & Vin