Annons

Annons


Mitt kök!

Processed with VSCOcam with f2 preset
Hej när jag försöker ta en snygg bild i spegeln! Ville visa in nya tröja som var sjukt svår att visa. Det står carbs på den. Älskar den!!! Tänkte inte bara visa mig själv hur jag ser ut när jag går och handlar utan även hur mitt kök ser ut! Kom på att jag kanske har visat det redan men skitsamma. Platsblomkransen finns även inne på vår toalett. Fettbra tips om du vill ha lite grönt i badrummet men ej har ett fönster=växter dör=lösning=platsblommor!

Annons

Varför vill jag visa mitt kök undrar du. Jo för att det är så jävla litet. Och att det går att laga massor med mat i ett kök byggt för mig (jag är 1,59 cm). Det är jobbigt ibland. Men det går!! Ni kanske tycker att det här är ett onödigt inlägg? Säg till! Jag skriver om vad ni vill!!
Processed with VSCOcam with f2 preset
Först: en bild på mitt matbord där jag alltid sitter och jobbar. Med en kudde på stolen och lite stökigt runt omkring mig. Alltid musik på.
Processed with VSCOcam with f2 preset
Först skulle jag återvinna en flaska. Det är mycket viktigt. Så släng inte glas i papperskorgen hemma. Men det visste ni ju redan eller hur.
Processed with VSCOcam with f2 preset
Till mitt kök! Detta är min spis. Jag har en hatkärlek till den. Kärlek pga av gasspis är bäst och går snabbt och är coolt. Hat pga av under spisen sitter det en jävla gasugn som är sjukt jobbig för jag kan aldrig få fin yta på pajer, pizzor mm. För att värmen kommer enbart underifrån.

I alla fall. Hatkärlek. Ena lampan på spisen är trasig också. Fan måste laga den.
Processed with VSCOcam with f2 preset
Här är diskbänken. Jag skulle kanske inte kalla den bänk. Den är för liten. Vi har alltid massor av disk för att jag lagar alltid massor med mat samt att vi ej har diskmaskin. Tror att Patrik skulle gråta av lycka om vi skaffade en hehe. Jag också. Men det får typ inte plats så jag har släppt det.

Ovan är mitt lilla förråd av smaksättningar som jag använder dagligen. Måste ha det nära.
Processed with VSCOcam with f2 preset
Vårt kylskåp! Patrik och jag köper en magnet i varje land/stad vi är i. Samt försöker sätta upp viktiga lappar. Kylen står mittemot spisen. Så den går inte att öppna om jag står och steker något hehe.
Processed with VSCOcam with f2 preset
SKAFFERI! Här finns det mycket. Jag har INGET system. Sätter saker där de får plats. Här samsas rosor, quinoapuffar, knäckebröd, panko, tvättmedel, sopsäckar och pärmar. Huller om buller. Jag älskar det. Jag vet liskom aldrig vad jag kan hitta här. Både bra och dåligt kanske.
Processed with VSCOcam with f2 preset
Och här är hela härligheten. Eller den lilla härligheten. Jag står nu i dörröppningen. Ostädat och ganska vanligt. Obs har målat golvet grått väldigt snyggt tycker jag plus att vitt blir så smutsigt!

Vad jag ville säga var: Jag gillar alla kök. Du KAN laga mat i alla kök. Spelar ingen roll hur stort det är. Jag har lagat middag till hur många människor som helst härinne, därför älskar jag detta kök.
Processed with VSCOcam with f2 preset
Det här ska jag laga någon dag! Fick så fint bud av Zeta. Deras nya gryn låter ju helt fantastiska!!! Älskar gryn.

Puss

LÄS OCKSÅ

(0)


Annons

AnnonsAnnons
Senaste från Elle Mat & Vin
Annonssamarbete med Marabou