Annons

Annons


För ett år sedan så gifte vi oss

IMG_2984.JPG
Jag 16 år och Patrik 18 år.

Me 16 years old and Patrik 18 years old.

Idag är det ett år sedan och och Patrik gifte oss. Jag kan knappt fatta det. Det bästa året i mitt liv. Jag har aldrig lagt upp bilder från vårt bröllop så här kommer en jävla bildkavalkad. Patrik. Jag älskar dig. Jag kommer aldrig glömma först gången jag såg dig, du var på väg ut ut matsalen i gymnasiet. Du hade vit t-shirt, grå jeans och DREADSEN som jag dog av. Vi hånglade kanske tre veckor senare på en kompis soffa. Två dagar senare kom du hem till mig och efter det var vi ihop. Siri 27 år känner exakt samma sak för dig som Siri 16 år. En jävla enorm kärlek som jag är så lycklig över att få dela med dig. Jag älskar dig. Nu blire bilder som så klart är tagna av den enda, fantastiska och bästa Johanna Åkerberg Kassel.

One year ago today, the 29 th of November, I married the love of my life Patrik. Patrik, I love you. I have loved you since I was 16 years old. The will never forget the forst time I saw you in high school. YOu were wearing a white t-shirt, grey jeans and THOSE AWESOME LONG DREADS that I loved too much. Two days later we were a couple. Siri 27 years old feel exactly the same things about you that 16 year old Siri did. A huge huge massive love. I am so happy that I get to spend my life with you. Its never boring. I love you. Here are the pictures and of course are they taken by the best and stunning Johanna Åkerberg Kassel.

JKassel_siriochpatrikweddingwebb3
Jag hej.
Me hej.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb18
Min klänning som jag köpte på Epok i Stockholm. Det är den första brudklänningen jag någonsin provade. Den är 70-tal från USA. Tror vi. Jag älskar den. Den var fett billig. Älskar den mer då nästan.

Annons

My wedding dress that I bought at Epok in Stockholm. 70s dress from the US. I love it to death.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb10
Olivia, jag och Linn. Mina maid of honors. Jag älskar er också.

Olivia, Linn and me. My maid of honors. I love you too.

JKassel_siriochpatrikweddingwebb38
Olivia. Alla brudtärnor bar svart för att det är så jäkla snyggt och bra. Jag dör.

Olivia. My brides maids wore black because its so damn nice. I die.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb39
Isa. Jag dör.

Isa. I die.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb40
Linn. Jag dör.

Linn. I die.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb43
Jag hej.

Me hej.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb49
Hade självklart min dödskallering på mig.

Of course I wore my skull ring.

JKassel_siriochpatrikweddingwebb51
Isa matar mig med Croissant.

Isa feeds me a Croissant.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb54
Och här är mina bröder, Vincent och Nikolai! De var också mina brudtärnor. Eller brudkillar. Ja ni fattar. De var med där uppe för att de också är mina bästa kompisar och jag älskar dem över allt annat.

My brothers Vincent and Nikolai! They were also my brides maids. Or bride dudes. You get it,, they were there up with me because they are also my best friends and I love them to death.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb58
Första gången Patrik såg mig. Not. Hehe. Ok i klänningen då. Vi fotades innan för att annars skulle det bara blir helt mörkt på alla bilder och så vill vi ju inte ha det.

First time Patrik saw me. Not. Hehe. Ok in the dress then. We tool our wedding pictures before the ceremony because otherwise it would have been to dark.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb59
Hej!!! Vi är liksom gifta nu!!! Omg.

Hej!!! We are married now!!! Omg.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb60
Några bilder på oss som är fina.

Some pictures of us that I like.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb61
JKassel_siriochpatrikweddingwebb70
JKassel_siriochpatrikweddingwebb80
Min brudbukett! Jag hade ranunkel och murgröna i. Tror jag. Kommer inte riktigt ihåg. Älskade den i alla fall.

My wedding bouquet. I had white crow foot and ivy in it. I think. I do not remember all the flowers. But I loved it.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb85
DET VAR SÅ KALLT ATT ALLA DOG. Haha. Herre gud. Men det blev bra bilder. Patrik är väldigt glad här tex.

IT WAS SO DAMN COLD. Haha My god. BUt the pictures turned out amazing. Patrik is very happy here for example.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb87
Calle, Joakim, Klas, Axel, Felix, Patrik, jag, Linn, Vincent, Olivia, Isa, Nikolai, Oskar och Fredrik. VI ÄLSKAR ER.

Calle, Joakim, Klas, Axel, Felix, Patrik, jag, Linn, Vincent, Olivia, Isa, Nikolai, Oskar och Fredrik. WE LOVE YOU.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb92
Vi igen.

We again.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb96
Mina bästa.

My best.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb97
Patriks bästa.

Patriks best.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb103
Solen kom fram helt sjukt men sant.

The sun came out, crazy but true.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb108
Sedan hade vi typ två timmar att döda mellan fotografering och vigseln. Så vi åkte hem till Isas mammas hus och drack Champagne och åt pizza. Rekommenderas. Så jävla najs. Och lugnt.

After all the photos being taken we had two hours to kill. So we went to Isas mums house and had Champagne and ate pizza. I can recommend that. SO nice.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb111
Senhöst. så sjukt fint.

Late fall. I love it.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb115
Mina älskade föräldrar, Richard och Ann. De har bokstavligen lärt mig allt de kan. Jag älskar er!!!!

My beloved parents, Richard and Ann. They have literally thought me everything the know. I LOVE YOU!!
JKassel_siriochpatrikweddingwebb117
Sedan gick vi in och jag typ grät för att alla var där och det var väldigt fint. Vill också säga en sak: Jag är inte troende på något sätt. En kan säga vad en vill om det eftersom vi gifte oss i en kyrka men för mig (som alltid) gifte vi oss i just den kyrkan för att båda våra föräldrar har gjort det. Och vi kände att det var fint. Så är det med det.

And then we went into the church and I cried because everyone was there and it was beautiful.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb120
Så jävla fin kyrka. Lidingö kyrka faktiskt.

So damn beautiful church. Lidingö Church actually.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb133
Min bror Vincent och hans kompis Pierre sjöng så fint att jag grät. Nationalteaterns Men bara om min älskade väntar. Jag DOG. Tack för att ni vågade och gjorde det så sjukt bra. Ni är bäst. Vi gick för övrigt in till Elton Johns Tiny Dancer (för att det första konserten vi var på tillsammans var Elton John sen älskar vi den låten). Och vi gick ut till Belle & Sebastians There is too much love.

My brother Vincent and his friend Pierre played and sang so nice that I cried. They sang a Swedish song called: But only if my lover will wait. We also hade Elton Johns Tiny Dancer and Belle & Sebastians There s too much love.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb132
Sedan fick vi äntligen hångla och alla applåderade så klart!! Asså. Hehe. Vigseln var ganska knäpp. Prästen sa fel ganska mycket, uttalade mitt namn konstigt och hon på orgeln spelade helt galet och slutade typ mitt i en är vi skulle gå ut.Men om jag ska vara helt ärlig, det gjorde INGENTING. Allt blev så bra ändå. Alla skrattade och det blev en skön stämning istället för ganska stel som jag tycker att det kan bli på bröllop. Så. Oroa er inte så mycket när ni om ni ska gifta er. Allt kommer bli bra.

And then we finally kissed and everyone cheered of course!!
JKassel_siriochpatrikweddingwebb141
Sedan pussades vi igen på vägen ut.

Then we kissed again on our way out.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb142
Hahaha Patrik!!!! Jag älskar dig.

Hahah Patrik!!! I love you.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb145
Blomblad istället för ris.

Petals instead of rice.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb151
Sedan blev det drink och snacks på Elverket. Om du är från Stockholm så kanske du har hört talas om det. Det var hit vi gick på gynmasiet med falskleg, drack bärs, hade skumpartyn, rockfester, transfester och hånglade. Patrik och jag har varit på många fester här. Så valet av lokal kändes given när vi skulle ha drink. ELVERKET!!

On our way to the drinks and snacks.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb153
Vi och våra älskade föräldrar! Hans, Patriks pappa. Ann, Min mamma. Patrik. Jag. Richard, min pappa. Katrin, Patriks mamma. ALLA GILLAR VARANDRA SÅ MYCKET OCH JAG ÄR SÅ LYCKLIG FÖR DET.

Our parents! Hans, Patriks dad. Ann, my mum. Patrik and me. Richard, my dad. Katrin, Patriks mum. THEY LIKE EACH OTHER SO MUCH AND I AM SO GRATEFUL FOR THAT.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb156
Älskar att det var kallt och mörkt faktiskt.

Love the cold and the dark actually.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb154
Älskade Hans inspekterar min ring. Min älskade bröllopsring. Från 1910. Från Frankrike. Patriks mormor Moniques mormor Camilles ring faktiskt. Jag tror inte att jag kunde ha hittat en bättre och vackrare ring.

Beloved Hans is inspecting my ring. My dear wedding ring. From 1910. From France. Patriks Grandmother Moniques, Grandmother Camilles ring. I do not think I could have found a better and more beautiful ring.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb160
Efter drinken så hade vi en liten middag hemma hos mina föräldrar. Vi dekorerade allt själva. Det här är liksom i deras vardagsrum. Jag älskar det. Det blev precis som vi ville ha det. Dagen innan bröllopet så gick jag och mamma ut i skogen och plockade allt fint vi hittade. Typ murgröna och kvistar och sånt. Mycket från IKEA också. Hehe.

After the drink we had a small dinner at my partens house. We did everything by our selves. Me and my mum went out the day before in the foods and picked ivy, twigs and just everything nice we saw. That plus IKEA. Hehe.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb165
Min bästa Ewa lagade all fantastisk mat. Alltså. Vi hade en najs vegansk förrätt och sedaa var det buffé med grillad fisk, svamp, sallader, bröd ost och massor av såser. OCH MASSOR AV VIN OCH ÖL. TACK ÄLSKADE EWA.

My dearest Ewa cooked all the food. OMG: We had a nice vegan starter with tofu and also one with slamon. Then we had buffet with grilled fish, mushrooms, vegetables, salads, sauces, cheese and bread. AND LOADS OF WINE AND BEER. THANK YOU MY BELOVED EWA.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb167
Förrätt. Tofu, avokado, misomajjo, shiso, soja, alger.

Starter. Tofu, avocado, miso mayo, shiso, soy, sea weed.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb173
Min vackraste mamma.

My beautiful mum.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb175
Min älskade pappa håller så fint tal.

My beloved dad giving a beautiful speech.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb178
Alla!!

ALL!!
JKassel_siriochpatrikweddingwebb180
Takdekoration är mycket viktigt.

Ceiling decorations are very important you know.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb181
Patriks mamma Katrin är bästa i hela världen. Här håller hon tal till oss. Kärlek!!

Patriks mum Katrin is the best. This is her giving a speech. LOVE

JKassel_siriochpatrikweddingwebb184
Vincent håller tal!!

Vincent giving a speech!!
JKassel_siriochpatrikweddingwebb176
Mormor och morfar från Värmland. Bo och Mona. Jag älskar er.

My Grandparents from Värmland. Bo and Mona. I love you.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb187
Patriks mamma och jag är lika långa och väldigt lika i sättet. Det här är alltså Patrik och hans mamma! Vi är så lika.

Patriks mum and I are the same height and very much a like in our personalities. But this is Patrik and his mum. We look almost the same.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb191

Katrin. Eva, Patriks aunt. My Grandmother Lisbeth and my dad. I love you.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb196
Patrik och jag fick sitta bredvid varandra faktiskt.

Me and Patrik sat next to each other actually.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb197
Linn som är min norska fjord höll ett tal om att jag var hennes värmländska äng. Jag grät som en barn.

Linn, my Norwegian fjord held a speech about how I was her Värmländska meadow. I cried like a baby.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb199
VÅRA TÅRTOR. REGGAE och OLIVE HUMMER.

OUR CAKES. REGGAE AND OLIVE HUMMER.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb202
Patrik matar mig med tårta.

Patrik feed me with cake.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb214
Sedan dansade vi bröllopsvals till Is this love med Bob Marley och alla sjöng med och jag älskar Patrik så mycket.

Then we danced to Bob Marley Is this love and everyone tuned in and I love Patrik so much.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb230
KÄRLEK.

LOVE.
JKassel_siriochpatrikweddingwebb215
KÄRLEK

LOVE
JKassel_siriochpatrikweddingwebb217
Sedan började festen!!

Party!!
JKassel_siriochpatrikweddingwebb223 JKassel_siriochpatrikweddingwebb226 JKassel_siriochpatrikweddingwebb229 JKassel_siriochpatrikweddingwebb218
Jag tog av mig min klackar och bytte till Vans och sedan när jag och Patrik ramlade in på Lydmar Hotel kl 4 på morgonen fick jag ett meddelande på Spotify att Doktor Kosmos: Jag låg med henne i Tjeckoslovakien precis hade satts på hemma på festen som fortfarande var i full gång och då kramade jag Patrik och sa att det här är den bästa dagen i mitt liv.

The best day of my life. Thank you everyone. I love you.

LÄS OCKSÅ

(0)


Annons

AnnonsAnnons
Senaste från Elle Mat & Vin
Annonssamarbete med Marabou